Mediafugees: Një platformë online për emigrantët dhe refugjatet

773

Faqja e internetit, Mediafugees, siguron një vend për emigrantët për të treguar historitë e tyre. Ata mund të përshkruajnë udhëtimet dhe shtigjet e tyre drejt integrimit duke përdorur fjalët e tyre. Eshtë një platformë online media krijuar për të dhënë migrantët një zë. Ajo boton artikuj rreth çështjeve të migracionit, të cilat janë shkruar nga emigrantët, refugjatët dhe azilkërkuesit. Qëllimi është që të japë migrantët një zë dhe sfidë paragjykimeve.

Tani për tani, Mediafugees është në dispozicion në frëngjisht dhe anglisht, por themeluesit të dëshironi të shtoni gjuhë të tjera, duke përfshirë arabisht.

 

 

e
Këtë e pëlqejnë %d blogues: