Merkel: Terroristët kaluan në Evropë sëbashku me refugjatët

Bota Foto e Ditës

tromokratet ne Europë“Ne do të kemi negociata të vështira me Britaninë, ajo nuk do të jetë e lehtë”

Organizata militante kanë kaluar anëtarë klandestine në Evropë me valën e refugjatëve që poi largohen nga Siria, ka theksuar sot kancelarja gjermane Angela Merkel.

“Pjesërisht, fluksi i refugjatëve është përdorur edhe për të kontrabanduar terroristë”, tha Merkel në një takim të Unionit Kristian Demokrat në Gjermaninë Lindore. Kancelarja gjithashtu tha se negociatat në mes të Bashkimit Evropian dhe Britanisë pas vendimit të kësaj të fundit për të braktisur e Bashkimit do të jetë e vështirë.

“Por, kjo është arsyeja pse ne si 27 shtetet anëtare duhet të pyesim veten:” Si duam të na ngjajë Evropa jonë “ ? Dhe atje, unë besoj se të gjithë mund të themi se sa shumë burokraci ka atje, “shtoi ajo.