MIRËMENGJES NGA EDI RAMA, JEP PAMJE NGA TRANSFORMIMI I MADH

Aktualitet

Kryeministri Edi Rama ka vendosur ta nisë ditën sot me një postim në faqen zyrtare në Facebook.

Nëpërmjet një statusi ai sjell me anë të fotografive transformimin rrënjësor të liqenit të Pukës dhe shkruan se ky liqen është transformuar nga një gropë mbeturinash në një liqen me shëtitore rekreative.

MIRËMËNGJES

Dhe me këto pamje të kantierit të Rilindjes Urbane ku liqeni i Pukës, po transformohet nga një gropë e stërmadhe mbeturinash e ujrash të zeza, pas ngrehinave pa leje që u fshinë nga faqja e dheut, në një liqen të qytetit me shëtitore e mjedise rekreative përgjatë perimetrit të tij, ju uroj një ditë të qetë

Screenshot_2.jpg