Në mbrëmje mbrijnë në Shqipëri tre sizmologë grekë, Profesorët Efthimios Lekkas, Spyros Mavroulis dhe Panagiotis Karydis,

442
Presidenti i OASP, Profesori Efthimios Lekkas, së bashku me profesorët Spyros Mavroulis dhe Panagiotis Karydis, mbërrijnë në Shqipëri pasdite.
Në deklaratat e tij për mediat vendase profesori Lekkas theksoi se nuk ekzistonte rreziku i tërmetit për Greqinë.