Nga 1 nëntori WhatsApp do rresht së funksionuari në këto celularë…!

Lifestyle

Nëse jeni duke përdorur një celular të vjetër ka ardhur koha për ta ndryshuar atë. Nga 1 nëntori aplikacioni WhatsApp nuk do të jetë i aksesueshëm për 43 modele celularësh, si në Android ashtu edhe në iOS.

Nëse jeni duke përdorur një celular të vjetër ka ardhur koha për ta ndryshuar atë. Nga 1 nëntori aplikacioni WhatsApp nuk do të jetë i aksesueshëm për 43 modele celularësh, si në Android ashtu edhe në iOS.

WhatsApp në faqen e tij FAQ ka njoftuar se aplikacioni do të funksionojë vetëm në telefonat Android që funksionojnë me versionin OS 4.1 dhe me versionet e tjera më të reja. Ndërkohë që për versionet më të vjetër se OS 4.1, Whatsap nuk do të jetë më i aksesueshëm.

Sakaq, për iPhone WhatsApp do të bllokohet për versionin iOS 9 dhe versionet më të vjetra. Aplikacioni do të jetë i aksesueshëm vetëm për versionin iOS 10 dhe versionet e tjera më të reja.

Nëse iPhoni ose Android-i juaj ka një version të vjetër, bëni mirë ta përditësoni atë në mënyrë që Whatsap të mos iu bllokohet.

Lista e plotë e celularëve që do iu bllokohet WhatsApp

iPhone

iPhone SE
iPhone 6s
iPhone 6s Plus

Android

Galaxy Trend Lite
Trendi Galaxy II
Galaxy S2
Galaxy S3 mini
Galaxy Xcover 2
Galaxy Core
Galaxy Ace 2

Huawei

Huawei Ascend G740
Ascend Mate
Ascend D Quad XL
Ascend D1 Quad XL
Ascend P1 S
Ascend D2

ZTE

ZTE Grand S Flex
ZTE V956
Large X
Quad V987
Grand Memo

Sony

Sony Xperia Miro
Sony Xperia Neo L
Xperia Arc S

LG

LG Lucid 2
Optimus F7
Optimus F5
Optimus L3 II Dual
Optimus F5
Optimus L5
Best L5 II
Optimus L5 Dual
Best L3 II
Optimus L7
Optimus L7 II Dual
Best L7 II
Optimus F6 Enact
Optimus L4 II Dual,
Optimus F3
Best L4 II
Best L2 II
Optimus Nitro HD y 4X HD
Optimus F3Q