Një çift i pazakonshëm…

1202

karroca ne focus-3Ndodhi dhe kjo në mes të ditës, në mes të Berlinit: Një grua me maskë në pamje dhe kostum kalë në rolin e kuajve është duke tërhequr një kalorës nëpër park. Njerëzit janë në këmbë, të habitur bëjnë fotografi këtij çifti…/Bild/
Këtë e pëlqejnë %d blogues: