Një “përbindësh” deti në brigjet e Indonezisë

Kuriozitete

Banorër e ishullit Seram mbetën të habitur nga një përbindësh deti, i cili u gjend në sassi të madhe gjaku në brigjet e këtij ishulli. Përbindëshi është 15 metra i gjatë dhe 6-7 metra i gjerë, duke krijuar teori të ndryshme në lidhje me identitetin e tij. Një faqe interneti lokal raportoi se është një kallamar i përmasave gjigande i vdekur, ndërsa të tjerët të flasin për një balene të ngordhur apo është kufoma e një elefanti.