Nuk gjen qetesi Greqia, përsëri termet pak më parë

318

Tërmeti me magnitutë prej 3.9 Rihter ka lëkundur përsëri Greqinë pak më parë, duke u përqëndruar në veri të Serresit, ndërsa u ndje në zonat e Selanikut. Thellësia fokale ishte 5 km, 13 km nga qyteti i Serres dhe 56 km në verilindje të Selanikut.