Obama vizitë dy ditore në Greqi më 14-15 nëntor

Foto e Ditës Greqi

presidenti amerikan ne Athine

Presidenti amerikan Barak Obama do të vizitojë Greqinë më 14 dhe 15 nëntor, pak para se të vizitojë Gjermaninë për të marrë pjesë në një konferencë. Informacion për vizitën e Obamës në Athinë akoma nuk është konfirmuar  “për momentin”, nga kryeministria greke, por janë mediat vendase ato që “zyrtarizojnë” këtë vizitë. Nëse informacioni është i saktë, atëherë qeveria duhet të presi nga  presidenti amerikan një ndihmë në Athinë, për çështjen e borxhit, pasi do të ndjekë takimin me kancelaren gjermane Angela Merkel. Kujtojmë se më 8 nëntor SHBA bëjnë zgjedhjn e presidentit të ri. / focusnews.al/