Reagon policia greke, pas publikimit në Focus News : Përse kjo vdekje nuk u është publikuar në faqen zyrtare të policisë?

Aktualitet

njoftimi-i-haruarPas publikimit të Focusnews.al, me titull : Përse kjo vdekje nuk u është publikuar në faqen zyrtare të njoftimeve të policës greke? Në një komunikatë për mediat, sot ora 10, Policia Greke me anën e kominkimit në internet, pas 15 ditësh sqaron se autoritetet në Athinë kanë nisur një hetim për vdekjen e shqiptarit Marnikollaj dhe u është dërguar një letër Ambasadës Shqiptare në lidhje me ngjarjen, si dhe janë informuar të afërmit.

 

reagimi i policise greke 18 tetzor 2016