Përdhunoi të miturën 14-vjeçare angleze, prangoset 32 vjeçari shqiptar

519

Greqi / Në Prokurori është dërguar sot një 32-vjeçar shqiptar, i cili rrëfeu se kishte përdhunuar një vajzë 14-vjeçare në Korfuz. Sipas mediave vendase ngjarrja raportohet të ketë ndodhur të mërkurën në mëngjes në një dhomë hoteli në Dassia. 14-vjeçarja raportohet se është një shtetas britanik dhe po ën pushime në Korfuz me familjen e saj, ndërsa 32-vjeçari shqiptar është një banor i ishullit dhe një punonjës i hotelit.