Përleshje trup me trup, 9 police në spital

829

Athine / Nëntë policë janë të lënduar dhe janë transferuar në Spitalin Ushtarak 401 pas incidenteve jashtë stacionit policor të Ano Liosia. E gjitha filloi në 17:30, kur një 55 vit i burgosur i vjetër (Roma) e la frymën e tij të fundit në qendrën e paraburgimit. Rreth 300 cigane, kanë hedhur gurë në stacionin policor dhe janë përleshur me policinë duke perdorur sender të forta. Policia vazhdoi të arrestojë të paktën një.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: