Protesta ne Athine, Kotzias: Ishte lakuriqësia e opozitës Demokracia e Re

995

Kotzias, “Sondazhet e opinionit të gërshetimit ishin lënë pas dore. Dukej se ishte lakuriqësia e Demokracia e Re . Miliona patriotë grekë bënë zgjedhjen e tyre. Kështu që unë vazhdoj me një ndërgjegje dhe përgjegjësi të qetë për të negociuar për të mirën e vendit “.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: