Qindra të rinj presin në radhë para Ambasadës Gjermane, kërkojnë “po-në” nga intervista (Pamje e trishtë)

286

Rama i bën thirrje aziatëve dhe arabëve të vijnë në Shqipëri për të punuar, në një kohë që shqiptarët po braktisin vendin nga keq-qeverisja e tij.

Siç duket edhe nga fotoja, të gjithë ata që prisnin në radhë janë të rinj, të cilët kërkojnë që të largohen nga vendi drejt një jete më të mirë, për të emigruar në Gjermani dhe për të punuar atje.

Dyndje tek Ambasada Gjermane! Ditën e sotme qindra të rinj kanë mbajtur radhë tek Ambasada për të zhvilluar intervistën pranë autoriteteve gjermane.

Qëllimi ishte që të fitonin vizën e punës për të emigruar në Gjermani dhe për të punuar atje. Siç duket edhe nga fotoja, të gjithë ata që prisnin në radhë janë të rinj, të cilët kërkojnë që të largohen nga vendi drejt një jete më të mirë.