Schaeuble: Emigrantët në Evropë do të shpëtojë Evropën

Bota

emigrantet ne gjermani shtojne popullsine-2Është ky izolimi që do të na shkatërrojë.

Do të çojë në degjenerim dhe inbreeding “, tha ministri gjerman i Financave. Mbyllja e kufijve të emigrantëve do të çojë Evropën në ‘inbreeding dhe degjenerimi “u shpreh në një deklaratë ministri gjerman i Financave, Wolfgang Schauble. Duke folur për gazetën gjermane Die Zeit Schaeuble ka argumentuar se muslimanët në Gjermani kanë ndihmuar  “hapjen dhe pasurimin. “

Siç theksoi ai, emigrantët nga e Lindja e Mesme dhe Afrika e Veiriut do të bëjë Evropën shumë të sigurtë, ndryshe popullsia e saj nuk do të ketë zgjedhje ndryshe, por për të luajtur me njëri-tjetrin.

“Është izolimi që do të na shkatërrojnë. Do të çojë në degjenerim dhe inbreeding. Shih se çfarë ndodhi me gjeneratën e tretë të turqve, veçanërisht gratë, janë një potencial i madh i komunitetit “, tha zoti Schäuble.