Selanik: Protestë kundër vaksinës të detyrueshme në qendër të qytetit (video)

Kundërshtimi i vaksinimit të detyrueshëm marshoi pasditen e së dielës në qendër të Selanikut.

Mohuesit e vaksinimit të detyrueshëm ishin mbledhur në Kullën e Bardhë, prej nga kanë nisur marshimin në rrugët kryesore. Protestuesit brohoritën parulla kundër vaksinave dhe qeverisë. Procesioni përfundoi në Kullën e Bardhë ….