Shperthen zjarri ne Agio Stefanos

Greqi

Një zjarr ka shperthyer rreth ores 16.30 (ora lokale) ne zonen pyjore prane rruges së Marathonos, në Agios Stefano, te Atikes. Sipas Departamentit të Zjarrfikësve, ne vendin e ngjarrjes jane 40 zjarrfikës me 20 makina si dhe dy helikopterë qe po veprojnë në terren. Zjarri po djeg kullosa dhe pemë të thata, ndërsa per momentin nuk kercenon zonen urbane .