Televizioni iranian shpall 80 milion dollarë për kokën e Donald Trump

206

Ne duam të mbledhim 80 milion dollarë, që do të jetë shpërblimi për ata që marrin kokën e Donald Trump, njoftoi televizioni iranian i drejtuar nga shteti.

Gjatë funeralit të Kassem Soleimani, komandantit të Forcës Kunduz të Gardës Revolucionare, televizioni shtetëror iranian raportoi se Irani do të paguante shumën prej 80 milion dollarë, që simbolikisht korrespondon me 80 milion qytetarë të Iranit, për kushdo që hakmerret për vdekjen e Soleimanit duke vrarë Donald Trump.

Irani ka 80 milion banorë,” tha televizioni shtetëror iranian. “Në bazë të popullatës iraniane, ne duam të mbledhim 80 milion dollarë, që do të jetë pagesa për kokën e Trump“.

Regjimi islamik iranian kërkon një dollar nga çdo qytetar iranian, “Ne mund të sulmojmë vetë Shtëpinë e Bardhë, ne mund t’u përgjigjemi atyre në tokën amerikane. Ne kemi fuqinë dhe vullnetin e Zotit për t’iu përgjigjur në kohën e duhur,” tha deputeti iranian Abolfazl Abutorabi.