Termet 5.2 Rihter në Itali

Rajoni

Vibrimi sizmik i 5.2 Richter në rajonin Molise të Italisë qendrore

Vibracioni sizmik i 5,2 Richter u regjistrua në rajonin e Molise në Italinë qendrore. Kontrollet e mbrojtjes civile dhe zjarrfikësve janë duke u zhvilluar për çdo viktimë ose dëmtim. Tërmeti u ndje në zonën më të gjerë deri në Romë.