Termet 5.2 Rihter në Turqi, lëkundje edhe në Greqi

527

Pak çaste më parë një termet me magnitudë 5.2 Rihter u regjistrua në Turqi nga Instituti Sizmologjik Euro-Mesdhetar. Megjithatë, Instituti Gjeodinamik i Athinës raporton se tërmeti ishte 4.9 Richter. Epiqendra e tërmetit ndodhet 53 kilometra në veriperëndim të Mitilenit dhe ka një thellësi prej 21.6 km.

Tërmeti u ndje veçanërisht në ishullin Lesbos. Deri më tani nuk janë raportuar dëme apo lëndime

Pak çaste më parë një termet me magnitudë 5.2 Rihter u regjistrua në Turqi nga Instituti Sizmologjik Euro-Mesdhetar. Megjithatë, Instituti Gjeodinamik i Athinës raporton se tërmeti ishte 4.9 Richter. Epiqendra e tërmetit ndodhet 53 kilometra në veriperëndim të Mitilenit dhe ka një thellësi prej 21.6 km. Tërmeti u ndje veçanërisht në ishullin Lesbos. Deri më tani nuk janë raportuar dëme apo lëndime