Tërmeti: Mbështetja e BE-së dhe NATO-s në Greqi dhe Turqi

170

Termeti në Greqi ka ndikuar në gatishmërinë e BE-së për të siguruar ndihmë për zonat e prekura nga tërmeti u shpreh gjithashtu nga Presidenti i Këshillit Evropian Charles Michel.

Bashkimi Evropian dhe NATO kanë njoftuar gatishmërinë e tyre për të ofruar ndihmë për Greqinë dhe Turqinë pas tërmetit të fortë që tronditi Egjeun sot, duke shprehur ngushëllimet e tyre për familjet e viktimave.