Tsipras: Oksigjen për Evropën fitorja e forcave progresive në Austri

Greqi Lajme

urimi i cipres -2

Një përshëndetje e kryeministrit grek Tsipras me twitter dërguar presidentit të ri të Austrisë Alexander Van der Belen.

“Fitorja e forcave progresive në Austri, oksigjen për Evropën në një kohë që është e kërcënuar nga rritja e të djathtës ekstreme. Greqia dhe Austria janë të lidhura me lidhje e pazgjidhshme të miqësisë. Uroj Presidenti @vanderbellen çdo sukses në detyrat e tij të reja, “shkruan Alexis Tsipras , në llogarinë e tij personale (@atsipras) në Twitter.