Greqi / Tsipras uron muslimanët për Kurban Bajram

Greqi

Kryeministri thekson vlerën e bashkëjetesës dhe solidaritetit

Urime per muslimanët greke dhe të gjithë muslimanët të cilët jetojne në Greqi shpreh kryeministri Aleksis Cipras në festën e Kurban Bajramit, një postim në Twitter, ku nxjerr në pah vlerën e bashkëjetesës dhe solidaritetit.

Me rastin e Festës së Kurbanit, Eid al-Adha (Kurban Bajram) Unë dua të uroj të gjithë myslimanët greke dhe të gjithë muslimanët të cilët janë në vendin tonë, shëndet, gëzim dhe paqe dhe për të theksuar edhe një herë vlerën e bashkëjetesës dhe solidaritetit, “ ka shkruar z. Tsipras në Twitter