Vajza nga Suedia : Mos provofshi kurrë zhgënjimet si prindërit e mi

Emigracioni

Është vajza e një emigranti në Suedi, ish aktivist dhe drejtuesi i PD në Selanik, e cila nëpërmjet portalit Focus News kërkon të përcjellë mesazhin e saj shqiptarve për votimet e ditës së neserme.

Mesazhi i saj:

Miq mos provofshi kurrë zhgënjimet e timeti, por  unë si vajza e Urim Gjatës do ju thosha emigrantëve, para se të votoni…a mendoni se vota e juaj neser do jetë e ardhmja e e femijeve tuaj? Në se po votoni, në se jo mos merrni në qafë fëmijët tuaj.

Është vajza qe Liri Berisha e mbante ne prehin e saj, ndërsa babai i saj ish jo vetem kryetar i PD ne Greqi por dhe oficer ne doganen kapshtice…