Vdes në gjumë shqiptari 32-vjeçar, ish-futbollist i ekipit Apollonia

1905

Fjalët janë të tepërta për të përshkruar trishtimin që është përhapur në Hania dhe komunitetin e futbollit nga lajmi për humbjen e papritur të Felix Gjemisaj.

I ndjeri papritmas “vdiq” në gjumë, sipas informacionit të parë që u bë i njohur, pasi kishte pak kohë që kishte mbushur 32 vjeç.

Lindur më 16 Mars 1988, ai ishte me origjinë nga Shqipëria dhe me kombësia Greke, pasi ishte pagëzuar. Ai kishte luajtur me ekipin e futbollit Apollonia te qytetit Hanias.

Ngushellime familjes…!