Shpërthim në Itali, 475 të vdekur në një periudhë 24-orëshe

260

Numri i përgjithshëm i rasteve të Coronavirusit në Itali është 35.713. Të vdekurit ishin 2.978, ndërsa në të njëjtën kohë, 4,025 njerëz janë shëruar.

Dje numri i përgjithshëm i rasteve të koronavirusit ishte 31.506 dhe 2.503 njerëz kishin humbur jetën. Në 24 orët e fundit, 475 pacientë vdiqën dhe 4.207 raste të reja u regjistruan.

Në Lombardi ka 17,713 vdekje dhe 1,959 vdekje. Në Emilia-Romagna ka 4525 raste me 458 të vdekur.

Në të njëjtën kohë, 2,257 pacientë janë në njësinë e kujdesit intensiv.