ZHDUKET NË ATHINË 59-VJEÇARI PËLLUMB MUHOLLARI

Greqi

Janë mediat vendase dhe e bija e 59-vjeçarit që kanëë deklaruar zhdukjen e Pëllumbit në zonën e Peristerit të Atikës.

Më datë 05/07/2024, në orën 17:00, Pëllumbi u zhduk nga zona e Peristerit/ Atikë. Organozata “Buzëqeshja e Fëmijës” është informuar për zhdukjen e tij  sot më 06/07/2024 dhe ka vijuar me publikimin e detajeve të të rriturit, me kërkesë të familjes së tij, pasi ka arsye që e vënë në rrezik jetën e tij.

 

Pëllumbi është 1.70 m i gjatë, peshon 55 kg, ka flokë kafe dhe sy kafe. Ditën që ajo u zhduk, Ai kishte veshur një kapele të bardhë dielli, bluzë gri me vija, pantallona gri dhe mbante një çantë shpine.