Zjarret ne Greqi / Qeveria : Me 20 gusht buldozat fillojne prishjet

762

Në Atikë qeveria fillon prishjen e ndertimeve dhe gardheve pa leje te vendosura ne zonen e plazhit dhe ne bregdet, për të cilat ekziston një praktikë e prishjes, operacionet e rrënimit masiv në Attikë fillojnë më 20 gusht 2018,lëshuar nga Kryeministri Al. Tsipras dhe anëtarët e kabinetit dhe pas nënshkrimit të Presidentit të Republikës Z.Pavlopulos dhe botuar në Gazetën e Qeverisë nr. A 149 / 10.08.2018).

Shpenzimet për prishjen, në përputhje me Aktin Legjislativ të Qeverisë, do të mbulohen nga Fondi i Gjelbër dhe në të njëjtën kohë i ngarkohen pronarit qe kishte ndertuar shtepine pa leje, theksojne mediat vendase,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: