Greqi: Gjendet një skelet shqiptar në Korfuz

336

Policia po heton mundësinë e aktivitetit kriminal.

Një skelet i varrosur është gjetur sot në mëngjes nga një banor të Kato Korakiana, në Korfuzin e Mesëm, në fushën të ashtuquajtur Dassia, kur ai shkonte për të bërë punë me traktorin e tij.

Sipas informacioneve të besueshme nga media vendase pranë skeletit u gjet pasaporta e një 35-vjeçari me origjinë shqiptare, zhdukja e të cilit ishte deklaruar në prillin e kaluar.

 Policia e Korfuzit ka shkuar në vendngjarje, dhe pritet identifikimi i ekzaminimit mjeko-ligjor.