Zoti Kryeministër! Pajisja me Abetare femijeve shqiptarë ne Greqi, nuk eshte bamiresi por detyrim…

Aktualitet

10 Abetaret e para vijnë në Athinë…Të tjera pritet te vijnë.

Sot mbritën në Athinë 10 Abetaret e para, pas publikimit te thirrjes nga ana e mesuesve ne Greqi, per mungesa te Abetareve nga disa shoqata me ne krye Federaten e Shoqatave Shqiptare ne Greqi. Tre vite femijet e emigranteve jane pa Abetare, por deri me sot asnje shqetesim nga qeveria e cila duket sikur po hakmerret ndaj emigracionit ne Greqi…duke i analiziuar emigrantet si opozittar

Por nga ana tjeter “Shteti” mos harxhon miliona euro për luksin e zyrave te tyre, deputetet me makina qindro mijra eurosh mbrijne ne parlament, ndersa grate ne gare per luksin ne veshjet e tyre. Por…

Eshte Shoqata Lushnja qe me anen e sekretarit Afrim Karame ka sjellur nga Shqiperia 10 abetare, pasi mundesia per ti kaluar eshte tej e veshtire.

Nje respekt per kete njeri dhe nje thirrje dhe ndergjegjesim per shtetin tone…