Zyra Shtypi e Kryeministrit njofton: Tsipras vizite ne Mati

Greqi

Athine / Vizita zgjati rreth një orë. Kryeministri vizitoi Argiri Akti , Kokino Limani dhe qendren e sherbimit zjarrfikes dhe ate te ushtrise.

Gjatë vizitës, Kryeministri foli me qytetarët, zjarrfikësit dhe ushtarët dhe u informua për situatën nga Zëvendës Shefi i Zjarrit, z. Anagnostakis, si dhe nga inxhinierët e Ministrisë së Infrastrukturës në terren. “