Mediat greke: vizite e fshehte e kryeministrit ne Mati

Greqi

Nje jave pas zjarreve, sot kryeministri grek z.Tsipras, larg kamerave ( perjashto ERT, kanalin kombetar)  ka vizituar Matin vendin ku zjarri la dhjetra te vdekur.

Ai ka biseduar me drejtuesit e sherbimit zjarrfikes, ushtrise, inxhiniere dhe arkitekte qe ndodhen ne kete vend. Mediat vendase theksojne se kjo vizite e fshete “ekspres” e Tsipres ne Mati, nuk u dha as nga kanali kombetar ERT