Category: Greqi

Greqia dëbon edhe 1.099 të tjerë. Që nga fillimi i vitit jane dëbuar përfundimisht 10.705 shqiptar

Edhe 1,681 kthime të shtetasve të huaj për në vendet e tyre të origjinës janë dëbuar nga Shërbimet Policore Greke për muajin nëntor, ku 1099 ishin shqiptar....

Greqi, shkurorëzimi ekspres është tani një realitet

Me procedura Express, pavarësisht protestave të avokatëve në kundërshtim mund të lëshohet në shkurorëzimeve konsensuale në zyrat noteriale. Dhe kjo, dy ditë...

86 mijë shqiptarë ndihmë sociale për fundvitin e 2017

Greqi, një në dhjetë që ka marrë ndihmë social është një i huaj, që nga India në … Gjermani! Gjithsej, ndihmë socialë deri më tani janë marrë nga...

Greqia, programi riintegrimi për të pastrehët me vlerë 21.2 milionë euro

Riintegrimi i personave të pastrehë, objektet për të shurdhët dhe me aftësi të kufizuara duke siguruar tri projekte koston totale të 21.2 mil. Euro do të...

Der Tagesspiegel: “Tsipras njofton kthesën e madhe”

“Parlamenti grek miratoi buxhetin e fundit në kuadrin e programit të huasë”, shkruan gazeta gjermane Der Tagesspiegel dhe thekson: ” Me 153...

Unioni i Gjyqtarëve-Prokurorëve: “Bombardimet në Gjykatën e Apelit Athinë është një sulm ndaj demokracisë”

Unioni i Gjyqtarëve dhe Prokurorëve lëshoi ​​një deklaratë në në plasjen e bombës që u bë në mëngjesin e dites së sotme (premten) në Gjykatën e Apelit...

Sulmi i anarkisteve në TV100, u goditën punëtorët me sende metalike, thyen makinat

Sipas informacionit te thestival.gr ne Selanikin, rreth 20 njerëz të maskuar  me kapuc sulmuan hyrjen e ndërtesës që pret TV100 dhe FM100, qe ndodhet në qendër...

Komisioneri Avramopulos: Emigrantët në Evropë kanë ardhur për të qëndruar

migracioni dhe diversiteti janë modeli i ri”, tha komisioneri sot ne Ditën Botërore të Emigracionit Nevoja për një afat-gjatë qasjes çështje strategjike...

Ministri Kotzia: Besimi në vendimin shqiptar për varrezat e ushtarëve grek

  Si një “hap i madh dhe i qetë, siç thonë njerëzit tonë metaforikisht, shpirtin e tyre si dhe një hap besimi midis dy vendeve tona”, Ministri i...

ish-ministri i Jashtëm grek Pangalos: Souliotët ishin shqiptarë

Kështu ka shkruajtur ne twiter ish ministri i jashtëm Theodore Pangalos i referohet aktit heroik që Souliotët kanë bërë si sot e 215 më parë duke theksuar:...