Dy të vdekur nga të shtëna jashtë një banke në Zyrih

97

Te shtëna jashtë një dege të bankës UBS. Policia ka konfirmuar se ka dy të vdekur nga zjarri, duke shtuar se situata është nën kontroll dhe se nuk ka rrezik më të madh publik. Gjithashtu, sipas policisë zvicerane, aktualisht nuk ka indikacione se incidenti vrasës është i lidhur me terrorizmin