Humbet jeten ne pune 40-vjecari shqiptar

234

Frymën e fundit ne spitali la një 40-vjeçar shqiptar, i cili ra nga kati i tretë i një ndërtese në Heraklio. “Grupi i punes po punonte per te hapur disa vrima. Ai bie nga kati i trete dhe plagoset shume rende, ende nuk e di arsyen”, tha Cretapost Sekretari i Përgjithshëm i Qendrës Punës Heraklion, C. Vrentzos. Ambulanca nxituan në vend dhe transferuar të vjetër 40 vjeçare në SPITALIN PAGNI.. Gjendja shëndetësore e tij u pa krtike qe solli lëndime të rënda në kokë. Për fat të keq, pak më vonë, 40-vjeçari le frymen në e tij. 40-vjeçari ishte nga Shqipëria gjatë viteve të fundit ai ka punuar si një ndërtues në Heraklion.