Takimi i Kotzia – Tsavousoglou sot në Ankara

274

Në Ankara, Ministri i Jashtëm Nikos Kotzias është takuar sot me homologun e tij turk Mevlut Tsavousoglou. Çështjet dypalëshe, rajonale dhe ndërkombëtare kanë qenë në qendër të bisedimeve midis dy ministrave, me theks të veçantë në organizimin e Këshillit të ardhshëm të Bashkëpunimit Greko-Turk që do të mbahet në Selanik.