Merret i pandehur deputeti socialist Alfred Peza

Aktualitet

Ditën e sotme, Prokuroria e Përgjithshme i ka njoftuar akuzën për “Fshehje të ardhurash, pastrim parash e mos deklarim pasuria”, deputetit socialist, Alfred Peza.

Duke nisur nga dita e sotme, Peza është i pandehur dhe dosja ndaj tij është dërguar në Gjykatën e Lartë

Ndërkohë mësohet se deputeti socialist ndodhet në prokurori së bashku me avokatin e tij, Ardian Visha.

Gjithashtu bëhet e ditur se për shkak të akuzave, deputetit i është sekuestruar edhe shuma prej 1 milion euro.