83-vjeçarja e pastrehë me 45.000 euro në çantë

Bota

e moshuara -1Dusseldorf – E moshuara me shall dhe një bluzë të stilit të dekadës e 1940, veshur një fund të gjata me lule dhe gjithmonë një qese të zezë najloni në supe, në këtë mënyrë Betia në moshë 83-vjeçare shtynte vitet e jetës së saj në qytetin  Dusseldorf.  Ajo  kishte në fakt një pasuri prej më shumë se 45.000 euro në para të gatshme, por askush nuk e kishte kuptuar! Sepse Betia ishte aq e thjeshtë dhe jetonte me 399 € pension si 100 euro si ndihmë “viktimë e luftës”. Nuk është rasti i parë dhe as i fundit, pasi njerëz të kësaj natyre ka kudo…