Aleanca e fuqishme e miliarderëve, shkencëtarëve kryesorë kundër coronavirusit

507

Synimi të kërkojnë trajtime për pandeminë Covid-19…

Kjo së paku shpreson për një aleancë të re të shkencëtarëve dhe studiuesve kryesorë, me iniciativën e një miliarderi, i cili po synon të përdorë disa nga kompjuterët më të fuqishëm në botë për të kërkuar trajtime për pandeminë Covid-19.

Kombinimi i inteligjencës artificiale (“mendja”) dhe super-kompjuterave të fuqishëm (“trupi”) tashmë ka dëshmuar mjaftueshëm të fuqishëm për të mposhtur kampionët në shah dhe lojëra të tjera në bord ose për të identifikuar fytyrat dhe zërat duke kërkuar “pleshtat në në mullar bari” në një mal të të dhënave. Ndoshta mund ta bëjnë këtë me coronavirusin e ri.