Ralph Lauren dhuron 10 milion dollarë për të luftuar Coronavirusin!

Fondacioni i Korporatës Ralph Lauren ka dhuruar 10 milion dollarë për të luftuar goditjen coronare në të gjithë botën. Paratë do të shkojnë direkt për punëtorët dhe komunitetet që merren me pandeminë.

“Në zemër të kompanisë sonë, gjithmonë ka pasur një frymë uniteti që frymëzon krijimtarinë tonë, besimin tonë dhe, mbi të gjitha, mbështetjen tonë për njëri-tjetrin. Në javët dhe muajt e fundit, kjo frymë nuk ka dyshuar kurrë. Ne besojmë se pavarësisht se kush jeni dhe nga vijnë, ne të gjithë jemi të bashkuar dhe kjo është arsyeja pse ne po ndërmarrim veprime të rëndësishme për të ndihmuar ekipet dhe komunitetet tona përmes kësaj krize. ” tha Ralph Lauren…