Alexis Tsipras: Nuk do të publikojë letrën e dorëheqjes së Kotzias.

757

Tsipras “U informova se në zyrën time kishte një zarf të shënuar” personale e rreptë “. Kur të kthehem në Athinë do ta marr dhe do ta lexoj me kujdes përmbajtjen e tij, “tha Alexis Tsipras në Bruksel, duke iu referuar letrës së dorëheqjes së Nikos Kotzias, të cilin ish ministri i Jashtëm i bëri thirrje Kryeministrit për ta bërë publike. Unë kurrë nuk botoj letra të tilla. Asgjë tjetër përveç meje, nuk do të jap asnjë pasim për këtë çështje. “

Alexis Tsipras theksoi se do të takohet me Nikos Kotzias në dorëzimin dhe marrjen e portofolit të Ministrit të Jashtëm të shtunën, duke shtuar se “gjithçka që unë dua të them është se Nikos Kotzias ka lënë pas punë të madhe, për ata që ne vazhdojmë të menaxhojmë çështjet e Ministrisë së Jashtme “.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: