Arrestohet 27-vjeçari shqiptar, akuzohet se ka përdhunuar një grua gjermane

91

Dy ngjarrje të shëmtuara brenda 24 orëve, dy te arrestuar një për vrasje dhe tjetri për përdhunim, por është drejtësia ajo që vendos.

Një 27-vjeçar shqiptar i akuzuar për përdhunim u arrestua në Kos, të hënën, 28 qershor, në mesditë, nga oficerët e policisë të Departamentit të Sigurisë Kos, pas një ankese përkatëse nga një grua gjermane.

Gruaja gjermane pretendon se e takoi të akuzuarin në një lokal dhe se në orët e para të 28 qershorit 2021, rreth orës 02.30, ai e ndoqi atë, ndërsa ajo ishte duke u kthyer në hotelin e saj, e çoi atë në një plazh duke e ngacmuar seksualisht megjithë refuzimin e saj.

Ai e mohon kategorikisht akuzën.

Burimi: Tribuna.gr