Athine / Arrestohet një 48-vjeçare shqiptare, me një kilogram kokainë.    

592

Një 48-vjeçar nga Shqipëria, zotëronte një kile kokainë, ra në duart e policisë.

Hetimi i vazhdueshëm i policisë zbuloi grupin e trafikut të drogës dhe fshehjen e kokainës në një shtëpi në Marousi. Policët shkuan në shtëpinë 48-vjeçare dhe ne bahce gjetën te groposur prej 55 centimetra thellë brenda një kavanoz qelqi që përmban oriz, një sasi prej një kilogram kokainë.