Athinë/Krim hakmarrjeje: Turku vret shqiptarin, 10 ditësh më pas e vrasin turkun.

479

Akuzohen katër shqiptar ndërsa janë prangosur dy prej tyre.

Ngjarrja ka ndodhur korrikun e vitit 2019 ku nje shqiptar 33-vjeçar është qëlluar për vdekje me breshëri pas shpine në shkallët e shtëpisë në orët e para të mëngjesit  në rrugën Agias Mavras të Profeti Elias në Haidari të Athinës.

10 ditë më pas më 24 Korrik qëllohet në kokë për vdekje 25-vjeçarin turk, ndërsa ishte duke pirë kafe. Por simbas portalit “astinomiko.gr.”, kjo vrasje ka të bëjë me vedetën shqiptare, si një hakmarrje…

Sipas hetimeve të oficerëve të Departamentit të Vrasjeve të Sigurisë, Kurdi 25-vjeçar kishte vrarë 33-vjeçarin shqiptar disa ditë më parë, dhe më pas ai ishte vrarë edhe me dhunë nga të afërmit e viktimës së tij. Katër persona akuzohen për këtë vrasje janë të moshave 24, 26, 30 dhe 32 vjeç, ndërsa dy prej tyre janë arrestuar.