Cipras dëshiron të mbështesë grekët më të varfër në prag të Krishtlindjeve

1004

“Tsipras dëshiron të mbështesë Grekët më të varfër para Krishtlindjeve. Në total, një miliard euro do t’i paguhet 3.4 milion njerëzve, “thuhet sot te gazeta austriake” Tiroler Tages Zeitung “.

Gazeta raporton se për të dytin vit me rradhë, një pagesë e veçantë do t’i paguhet Greqisë për pensionistët më të varfër dhe të papunët në nëntor dhe dhjetor, njoftoi kryeministri Alexis Tsipras në një ceremoni në Televizionin Grek (ERT).

Ne kemi përparësi sociale dhe ne po i zbatojmë ato, “theksoi Kryeministri, ndërsa siç thuhet, një shtesë 360 milionë euro do t’i paguhet Kompanisë së Energjisë Elektrike (PPC) për të shmangur çdo rritje të çmimit të energjisë elektrike, sipas gazetës.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: