Coronavirus: 882 raste dhe 15 vdekje në 24 orë

168

Greqi / Numri i përgjithshëm i rasteve është 28,216 dhe të vdekurit 549, ndërsa 90 të tjerë po trajtohen me intubim.

Greqia regjistron rekordin e dytë radhazi të rasteve negative të koronavirusit në 24 orët e fundit është regjistruar 882. Në të njëjtën kohë ka një rekord negativ rfjr në vdekjet pasi ato arritën 15.

Nga 882 raste, 52 u zbuluan pas kontrolleve në hyrjet e vendit. Numri i përgjithshëm i rasteve është 28,216, nga të cilat 55.5% janë burra, ndërsa 3,728 raste (13,2%) konsiderohet se kanë të bëjnë me udhëtime nga jashtë.

Më në fund, ky vend regjistroi pesëmbëdhjetë vdekje të tjera, duke regjistruar në përgjithësi  549 vdekje gjithsej në vend. 205 vdekje (37.3%) ishin gra dhe pjesa tjetër ishin burra. Mosha mesatare e bashkëqytetarëve tanë që vdisnin ishte 79 vjeç dhe 96.2% kishin një sëmundje themelore dhe / ose moshën 70 vjeç e lart.