Coronavirus: Kina dërgon 20,000 maska për policinë greke

237

Republika Popullore e Kinës po ndihmon Policinë në mënyrë efektive në trajtimin e pandemisë coronavirus.

Republika Popullore e Kinës i ka dorëzuar 20,000 maska Ministrisë Greke të Mbrojtjes së Qytetarëve për të mbrojtur personelin e policisë greke kundër coronavirusit. Konkretisht, këto janë një sasi shtesë e maska mjekësore, veshje mbrojtëse, maska N95, mbrojtës të flokëve, doreza mbrojtëse dhe termometra.