Coronavirus / Tsiodras: 71 raste të reja, 4 të vdekur, 892 pacientë të regjistruar, 26 të vdekur deri më sot

223

Coronavirus / Tsiodras: 71 raste të reja, 4 të vdekur, 892 pacientë të regjistruar, si dhe 26 të vdekur deri më sot

Greqi / “Ne jemi ende në betejë, për të mos thënë në fillim të betejës” vuri në dukje, zedhençsi i ministrisë së Shendetësisë z. Tsiodras duke theksuar se nuk ka rritje të madhe eksponenciale e sëmundjes në Greqi.

26 tani janë të vdekur në Greqi nga coronavirusi i ri, njoftoi Sotiris Tsiodras sot të enjten pasdite  ora 18.00 duke theksuar se janl regjistruar edhe katër vdekje në 24 orët e fundit. Përhapja në Greqi arriti në 892, me 71 të tjera të konfirmuara brenda një dite.

Sa i përket të vdekurve, 21 janë burra dhe pesë janë gra. Mosha mesatare e pacientëve që vdiq ishte 73 vjeç