COVID-19/ Gjermania ka tejkaluar 85,000 raste

244

Gjermania ka kapërcyer shenjën 85,000 pasi ka regjistruar 6,082 të tjerë në 24 orët e fundit. Numri i përgjithshëm i vdekjeve është 1.158, një shtesë 141 më shumë se dje, sipas të dhënave të lëshuara nga Instituti Robert Koch. Shumica e rasteve janë raportuar në shtetin e Bavarisë (21.908 raste dhe gjithsej 316 vdekje), e ndjekur nga Rhine-Westphalia e Veriut. Gjermania është vendi i pestë në botë në numrin e infeksioneve me 85.788 rast