COVID-19/Spanjë: Akoma dhe 800 të të vdekur.

230

Numri i të vdekurve në Spanjë është rritur në 11.744, pasi Italia u godit më rëndë nga pandemia, me 809 të vdekur në 24 orët e fundit.

Shkalla e rritjes së viktimave u ul, pasi dje autoritetet e vendit matën 932 në gjithsej 117,710 raste.